0643145763 info@olstars.nl
Select Page

Flevolandse avonturen van de Olstars: Volharding en dankbaarheid in het gezicht van tegenspoed

 

Afgelopen zaterdag zijn de mannen en vrouw afgereisd naar het buitenland, namelijk Flevoland. Geen zorgen hoor, weer verloren…

 

Alvorens met goede moed en humeur in de auto gestapt, waarbij de reis voorspoedig verliep. Het begin van de wedstrijd is daar en met maar liefst 6 man stonden de dik verdiende Olstars voor het eerst dit seizoen voor met 10 punten. In de time-out tussen het eerste en tweede kwart had onze hotelmedewerker er niet eens een hard hoofd in en begon met de instructies dat we als team zo door moesten gaan. En zo zijn wij gaan rusten met een mooie achterstand van 20 punten.

 

Na eventjes uit te kunnen rusten van de full-court press die de tegenstander getracht heeft te doen, konden we weer ertegenaan. Wederom weer een soort full-court press met rondrennen als, nou ja kippen zonder koppen. Om die reden kwam onze meester van alle elementen op gang en begon de zogeheten ‘toverballen’ erin te gooien (waaronder een airball van de vrijeworplijn). Ook kwam ons team erg goed in het algemeen uit de voeten. De coach, airballmaster, FC Wijhe en de dame waren ook lekker bezig en zo is het derde kwart naar verwachting afgesloten. Het vierde kwart is daar en als je heel goed keek, zag je de conditie vertrekken. Niet gek natuurlijk, omdat er eigenlijk de hele wedstrijd gerend is.

 

Welgeteld 0x de aanval op kunnen zetten door het “spel” van de tegenstander. De wedstrijd is geëindigd in een mooie 95-75, de hoogste nederlaag van het seizoen! Je zou dus kunnen stellen ga zo door.

 

Als laatste wil ik in het bijzonder de volgende namen nog even noemen en bedanken: Red Bull, de coach, huisartsenpraktijk van Lith, Landstede ZAC en natuurlijk Ceres voor de goede sponsoring!

 

MVP: Brandon Rump, 21 punten

 

~ Wout Ensink