0643145763 info@olstars.nl
Select Page

Informatie nieuwe seizoen 2017-2018

We werken met een nieuw systeem Sportlink en er is een fantastische app, basketball.nl. Op deze app zijn ook alle wedstrijden te vinden en later ook de uitslagen, en het digitale wedstrijdformulier. Ouders, vrienden en kennissen kunnen via de app de uitslagen en scores volgen.

We gebruiken geen papieren wedstrijdformulier meer. Meer hierover en hoe in te loggen in de app zie bijlage instructie. Arno en ik zullen eea uitproberen er zal hulp zijn bij de eerste wedstrijden voor instructie.
Probeer ook zelf dingen uit (demo in de app, en bekijk de demo’s, zie verwijzing in de bijlage instructie beneden in de mail).

Voor de coaches en scheidsrechters komen we nog met nadere informatie over het digitale wedstrijdformulier.

Je e-mailadres is belangrijk, ook voor de app , zorg dat Arno van Lieshout (doet de ledenadministratie) het e-mailadres heeft die je het meeste gebruikt! Zowel van leden en eventueel ouders. Stuur deze zo nodig naar arno of naar admin@olstars.nl

 

LET ER OP DAT JE VAN DE NIEUWSTE VERSIE VAN DE APP GEBRUIK MAAKT. ER WORDT NAMELIJK DRUK GEWERKT AAN HET OPLOSSEN VAN BUGS, DUS ER VERSCHIJNEN GEREGELD NIEUWE VERSIES.